Legforróbb nyári akció

Ebben a hőségben a vitamin veszteséget vissza kell pótolnunk, valamint kiemelten oda kell figyelnünk a folyadékbevitelre. A Greenspi teák segítenek abban, hogy mindenhol helyt állj. Ha most megvásárolod mind az 5 teatoxot, akkor kimaxolod a méregtelenítő kúrád és még egy csodás termoszt is neked ajándékozunk. 

Ne habozz! Vágj bele!

Mind a(z) 8 találat megjelenítve

ElsőVásárlás Akció - 15% kedvezmény

100%-ban bízunk termékeink minőségében és összetevőinek erejében, de ezt nem várhatjuk el Tőled is. Mivel újak vagyunk a piacon és nem rendelkezünk sok száz termékvisszajelzéssel, szeretnénk nagy kedvezményben részesíteni azokat, akik először vásárolnak az oldalunkon, akik már most megtisztelnek bízalmukkal és megosztják velünk a termékkel kapcsolatos tapasztalataikat.

Próbáld ki őket!

Rendeld meg a teszt csomagunkat, amelybe minden ízt becsomagolunk neked egy 25 grammos kiszerelésben.

100% minőségi garancia

100% Elégedettségi garancia

Az adataid biztonságban vannak

100%-os pénz visszafizetési garancia. Nincs rizikó.

Ha nem lenne elégedett a termékünkkel az első 15 nap során , akkor mi azt készséggel visszavesszük, és visszautaljuk a teljes árat. Kérdés nélkül!

TERMÉKKEL KAPCSOLATOS GYAKORI KÉRDÉSEK

Mik az alapvető különbségek a teák között?

Nos, alapvetően a nappali teák mindegyike ugyanazt a célt szolgálja, méregtlenítenek és segítenek a fogyásban. Azonban az egyedi összetevők miatt minden teának más az erőssége. Míg az egyik élénkít, felpörget, a másik megnyugtat, relaxál. További információt talász a termékoldalon. Minden egyes teakeverékünknek van saját leírása, melyet a termékoldal leírás szekciójában találhatsz meg kiegészítve az összetevőinek részletes bemutatásával.

Hogyan kell fogyasztani a teákat?

A teák fogyasztása igen egyszerű, nem követel különösebb odafigyelést. Kezdje a napot egy ön által kedvelt nappali teával, amelyet aznapra elosztva szépen fogyasszon el. Igyekezzen délután 3  óráig meginni a maradék teát. Figyeljen oda, hogy rögtön étkezés után ne fogyasszon a teából.

Hogyan készítsem el a napi teámat?

Nos, az egyik dolog, amiről dönteni kell a teakúra elkezdése előtt, hogy mi a célja a kúrával. Ugyanis dönthet úgy, hogy egy intenzív kúrát szeretne, de ha lazábbra venné a figurát, csinálhat egy kevésbé intenzív kúrát.

A tea elkészítési módja mindkét esetben igen egyszerű.

Ha intenzív kúrát csinál: Forraljon fel röviden 1 liter vizet. Az ideális hőmérséglet 70-80 C°, de ha nincs hőmérője, sem probléma. Amikor a víz forrásponthoz ér, kapcsolja le, és hagyja néhány másodpercig hűlni. Így  elérheti az ideális hőmérsékletet. Míg vár mérjen ki a teából 12g-ot (4 NEM túlpúpozott evőkanál) és tegye a filterbe. Öntse rá a forróvizet. Várjon 2-3 percet (szigorúan nem többet), és vegye ki belőle a filtert. Kész a tea. 

Kevésbé intenzív kúra: A tea elkészítési módja ugyan az, de most 1/5 l teavízhez 6g (2 evőkanál) teakeveréket mérjen ki. 

Hogyan kell elkészíteni az éjszakai teát?

Készítse el éjszakai teáját lehetőség szerint kora este, amikor le tudta a munkát és pihenést tervez. Legyen ez egy lezárása a napjának. Relaxáljon, pihenjen, töltsön időt a családjával teáját kortyolgatva.

Forraljon fel fél liter teavizet ugyanúgy, ahogyan a nappali teákhoz, hasonlóan 70-80C°-ra, majd 6g teafűvet infúzáljon.

Meddig használható fel a tea? Meddig tart a szavatossága?

A tea hosszú ideig képes megtartnai frissességét és aromáját, ha megfelelően tárolják. A tasak, amelybe mi készítjük a teát, tökéletesen megfelelő, légmentesen (újra)zárható aluminium. 

A pontos lejárati dátumot lásd a csomagoláson (nap/hónap/év).

Mennyire számít az, hogy a kúrán melyik teát iszom?

Nincs különösebb indok arra, hogy megszabjuk kúrája során melyik teát igya. Ez abszolút Önön múlik. Megkérjük Önt, hogy tájékozódjon az egyes teák jellemzőiről, és döntse el, melyikre van jobban szüksége. Kezddje azzal kúráját, majd váltson, ha szeretne. Megjegyzés: egy kúra során több féle teát is fogyaszthat. Dönthet úgy, hogy mind a 4-et használni fogja egy megszabott sorrendben. Ezért is van lehetőség eltérő kiszerelésben megvásárloni azokat (50g, 100g). A termék kosárba helyezésekor lehetősége van kiválasztani a preferált méretet.

Van oktató anyag a teák helyes elkészítéséről?

A teák elkészítésének és fogyasztásának helyes módjáról az Útmutató menüpont alatt találsz információt.

Léteznek valódi kutatások ezen teák összetevőinek jótékony hatásairól?

Számos olyan kutatást, esettanulmányt végeztek, amelyek teljes biztonsággal alátámasztják ezen összetevők előnyös hatásait az emberi szervezetre. A legtöbb ilyen kutatást Amerikában, az Egyesült Államokban végezték és puplikálták. Arra felhívom a figyelmet, hogy a teakeverékek bizonyos összetevői csak nagymennyiségben való fogyasztás esetén képesek kibontakoztatni jótékony hatásukat az emberi szervezetre. Ennek következménye, hogy ezen összetevők inkább finomak mint sem hatásosak. Mi ezt felvállaljuk, és elfogadjuk. A menta is ezen összetevők közé sorolható. Bár nem képes ilyen kis mennyiségben kifejteni hatását, de isteni ízt ad az itókánknak. Miért hagynánk akkor ki belőle. 

Ajánljuk olvasásra a Medical News Today hírújságot, mely számot ilyen kutatást foglal össze. Továbbá figyelmetekbe ajáljuk a Healthline online doktortát. Számos érdekes és lehivatkozott cikket olvashattok.

Milyen mellékhatásokra számíthatok?

A teák számos pozitív mellékhatást tudnak kifejteni fogyasztóján. Az energikusság és lendület szinte mindegyikre jellemző. Nem csak úgy mondjuk, tényleg felpörgetnek. Tapasztalható haspuffadás csökkentés és étvágycsökkenés. Erősodik a szomjúságérzet és a vizelet is nő. Igyunk sok folyadékot és NEM CSAK TEÁT. 

Előfordulhat kellemetlen mellékhatás is, DE csak akkor, ha nem megfelelően készítette el a napi teáját, vagy nem tartotta be tanácsainkat a kúrához. Fontos a vízet ne forralja sokáig, és ne hagyja a tealeveleket 3 percnél tovább ázni. Ez kesernyés ízhez, valamint kellemetlen mellékhatásokhoz vezethet, mint hányinger, szívdobogás. A tea koffeintartalma erősődik a tovább áztatással. 

Olvassa el a 21 napos tisztító kúráról szóló cikkünket. Ott részletes tájékoztatást kap a kúra megfelelő elvégzéséhez.

Hogyan növelhetem a tea hatásosságát?

Mint mindennek, a teának is növelhetjük vagy éppen csökkenthetjük a hatásosságát. Ne felejtsük el, a tea segít, támogat bennünket kúránk során, de nem ő az, aki elvégzi a piszkos munkát. Ha ön nem figyel oda a bevitt napi folyadékmennyiségre, nem táplálkozik diétájának megfelelően, nem tartja be annak szabályait, akkor Ön elnyomja a tea hatáskifejtő erejét. Tapasztalhat pozitív hatásokat így is, de ha az a célja, hogy fogyjon, nem elég csak inni a teát. 

Próbáld ki őket!

Rendeld meg a teszt csomagunkat, amelybe minden ízt becsomagolunk neked egy 25 grammos kiszerelésben.

Mond el a véleményed, ha megkóstoltad őket!

Kapcsolati adatok

Telefon

+39 320 229 0374

Mail

info@tea4health.hu

Facebook messenger

m.me/100801734803427